آمار تصادفات دهه 80 شمسي در ايران- تعداد كشته هاي حوادث رانندگي

240 هزار كشته در حوادث رانندگي دهه 80

رييس سازمان پزشكي قانوني كشور گفت: در دهه 80 (1389-1380)، جمعاً 241 هزار و 236 نفر در كشور به دنبال وقوع حوادث رانندگي جان خود را از دست داده‌اند. بر اين اساس به طور متوسط ساليانه به ازاي هر صد هزار نفر از جمعيت ايران 35 نفر در حوادث رانندگي قرباني مي‌شوند.

به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر احمد شجاعي با ارائه گزارشي از حوادث رانندگي دهه 80 با عنوان بررسي يك دهه تلفات جاني ناشي از حوادث رانندگي در ايران (1389-1380)، در دومين سمينار بين‌المللي كاهش سوانح ترافيكي در استان فارس، افزود: 80 درصد متوفيان حوادث رانندگي در دهه هشتاد مرد و 20 درصد زن بوده‌اند.
وي با تأكيد بر اينكه حدود 55 درصد مرگ‌هاي غيرطبيعي كشور در دهه 80 مربوط به مرگ‌هاي ناشي از حوادث رانندگي است افزود: بيشترين تلفات دراين دهه مربوط به سال 1384 با 27 هزار و 755 نفر بوده است.
رييس سازمان پزشكي قانوني، خاطرنشان كرد: استان‌هاي تهران با 28 هزار و 408 و خراسان با 24 هزار و 416 نفر بيشترين كشته‌ها را در دهه 80 داشته‌اند، همچنين استان‌هاي سمنان با 78 نفر و قزوين با 56/3 نفر بيشترين كشته‌ها را برحسب صدهزار نفر جمعيت داشته‌اند.
شجاعي با اشاره به بيشترين نسبت كشته‌ها در جاده‌هاي برون شهري اظهار داشت: براساس بررسي به عمل آمده 60/8 درصد كشته‌هاي حوادث رانندگي مربوط به جاده‌هاي برون‌شهري،30/1 درصد مربوط به جاده‌هاي درون شهري و 8/1 درصد نيز در جاده‌هاي خاكي و روستايي بوده است.
وي با تأكيد بر لزوم توجه جدي به موضوع حوادث رانندگي و تخصيص منابع بيشتر به آن با هدف كاهش خسارات جاني و مالي، تمركز ويژه بر حوادث رانندگي برون شهري با توجه به حجم بالاي كشته‌ها در اين معابر، استانداردسازي راه‌هاي مواصلاتي و اجراي قوانين سختگيرانه كنترل سرعت را خواستار شد.
رييس سازمان پزشكي قانوني با اشاره به نسبت متفاوت استان‌ها در كشته‌هاي درون شهري، برون شهري و روستايي گفت: اين مسئله لزوم انجام برنامه‌ريزي‌هاي متفاوت براي كاهش تصادفات استان‌ها را يادآوري مي‌كند.
انتهاي خبر

تعداد بازدید:
تاریخ:
1390/12/20
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.